21.3.12

UNA HABITACIÓ PRECIOSA MADE IN IKEA

Ara mateix tinc moltes amigues embarassades i a part de fer quinieles de si serà nen o nena, decidir noms i parlar de logística (escoles, feina, cangurs...) un dels temes que surt sovint és la decoració de l'habitació!
Per totes elles i per totes vosaltres, comparteixo aquestes precioses fotos de la fotògrafa Christine. És l'habitació que ella mateixa ha montat per el seu fill Lennon! No us sembla preciosa¿! Relaxant, dolça, plena de llum i el millor.... tots els mobles son made in IKEA!!!
Si voleu veure més fotos maquíssimes de la Christine, visiteu la seva pàgina web: Simply Bloom Photography. I ja sabeu... totes cap a IKEA! ^_^

Ahora mismo tengo muchas amigas embarazadas y a parte de hacer quinielas de si será niño o niña, decidir nombres y hablar de logística (escuelas, trabajo, canguros...) uno de los temas que a menudo sale es el de la decoración de la habitación! Para todas ellas y para todas vosotras, comparto estas preciosas fotos de la fotógrafa Christine. Es la habitación que ella misma ha montado para su hijo Lennon! No os parece preciosa¿! Relajante, dulce, luminosa y lo mejor... todos los muebles son de IKEA!!!
Si queréis ver más fotos preciosas de Christine, vistad su página web: Simply Bloom Photography. Y ya sabéis... todas a IKEA!!!






Vist aqui 
Visto aqui

1 comentario:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...